aparati-drepturile-omului

Human-Rights-Donation-ro-800px

 

Dragi cursanti yoga,

Scolile de yoga membre ale Federatiei penrtu Yoga si Meditatie Atman doresc sa sustina campania pentru apararea drepturilor omului, menita sa il protejeze pe profesorul de yoga Gregorian Bivolaru de abuzurile la care este supus. 

Evenimentele recente si incercarea deliberata de a starni din nou ura impotriva lui Grieg si a activitatilor lui sunt semne clare ca trebuie sa actionam in directia refacerii echilibrului si a sustinerii justitiei si a drepturilor omului, pentru ca aceste drepturi sa precumpaneasca in fata intoleractei, a fricii, a obscurantismului si a injustitiei. 

Tocmai de aceea, Federatia pentru Yoga si Meditatie Atman a lansat o campanie de strangere de fonduri, ce are ca scop sustinerea echipei internationale care lucreaza deja de mai multi ani pentru a-l apara pe Gregorian Bivolaru. Multi dintre voi au intrebat in saptamanile care au trecut cum pot ajuta. Unii dintre voi isi pot folosi constiintele si indemanarea pentru a sustine aceasta echipa. Este de asemenea posibil acum pentru oricine sa sustina aceasta campanie facand o donatie.

Administrarea acestor donatii se va face intr-un mod transparent, conturile fiind verificabile in orice moment.

 

Donații înafara UK şi sub 835 €

Pentru donatii facute dinafara UK si care sunt sub suma de 835€, va rugam sa folositi PayPal (este posibil si fara sa aveti un cont de PayPal, folosind o carte de credit).

Other Amount: EUR

 

Donații  în Uk sau peste 835 €

Pentru donatii facute din UK (nu conteaza suma) sau pentru donatii dinafara UK cu sume mai mari de 835€, va rugam sa folositi un transfer bancar direct la acest cont:

Atman – The International Federation of Yoga and Meditation
IBAN: GB31ABBY09012851302411
BIC: ABBYGB2LXXX, Santander Bank, London, UK
Reference: Donation for Bivolarus Human Rights Campaign.

Va multumim frumos pentru generozitate. Impreuna vom reusi!