From 08/02/2019 - 10/02/2019

in Intrarea Romanitei Nr 15 Sector 5 Bucuresti

Această tabără spirituală extraordinară va avea loc în București, în perioada 8-10 februarie 2019, și ea se adresează DOAR BĂRBAȚILOR DE LA CURSURILE ACESTEI ȘCOLI SPIRITUALE DE YOGA (CARE DEJA AU FOST INIȚIAȚI ÎN TEHNICA YOGHINĂ DE LAYA YOGA), iar în cadrul ei se va oferi o inițiere spirituală cu totul excepțională în mantra secretă pentru trezirea și dinamizarea plenară a centrului subtil secundar de forță YONI CHAKRA (CHAKRA ORGASMULUI).

Din programul taberei:

 • Iniţierea în mantra secretă pentru trezirea și dinamizarea plenară a centrului subtil secundar de forță Yoni Chakra (cunoscut și sub numele de „chakra orgasmului”)
 • Prezentarea unor elemente ezoterice esențiale menite să conducă, prin punerea lor în practică atentă, perseverentă, la experimentarea plenară a orgasmului masculin multiplu cu continență sexuală
 • Prezentarea unor informații inedite și secrete referitoare la continența amoroasă masculină
 • Dezvăluirea anumitor secretele specifice referitoare la orgasmul feminin cu continență amoroasă sexuală
 • Prezentarea anumitor elemente ezoterice referitoare la relația amoroasă a unui bărbat yoghin ce și-a trezit într-o anumită măsură starea de Vira printr-o comuniune profundă cu Supremul Shiva. Asumarea elevată a masculinității, acceptarea și iubirea de sine care apare mai ales când aspirantul iubește intens, profund și fără măsură
 • Prezentarea unor elemente inedite ce dezvăluie tainele stării de identificare cu Shiva – adevărate chei esențiale în desăvârșirea unui bărbat viril, intuitiv și afectuos ce aspiră să își trezească și să își dinamizeze starea spirituală de Vira
 • Exemplificări spirituale susţinute într-un mod subtil-telepatic de către Ghidul nostru spiritual Grieg.

ÎNSCRIERILE se fac:

 • În București, în perioada 8 ianuarie-31 ianuarie 2019, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00-17:00 la sediul Venus, din str. Intrarea Romaniței nr. 15 (mijloace de transport – autobuzele 139 și 226). Sunați la interfon – VnsParter.
 • din provincie se pot trimite cele necesare înscrierii prin curier rapid, de preferință Cargus sau Bookurier (dacă nu aveți posibilitatea să trimiteți altfel).
 • contribuția de participare: 250 lei/persoană.
 • Cei care au participat în taberele anterioare și doresc să participle din nou, pot face aceasta numai in limita locurilor disponibile. Taxa de reaudiere este de 50 lei integral sau 20 lei/zi.

ATENȚIE! – VĂ RUGĂM SĂ VĂ ÎNCADRAȚI ÎN PERIOADA DE ÎNSCRIERI ANUNȚATĂ. PENTRU EVENTUALELE EXCEPȚII SE VA PERCEPE O TAXA SUPLIMENTARĂ DE 30 LEI.
ATENȚIE! – NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT.

Pentru relații suplimentare:

tel. 0737.620.999 (L-V, 13:00-17:00)
email: evenimentevenus@gmail.com

ical-google ical-any-calendar